Digitaal fotolabo

U kan bij Fotogeniek terecht voor het ontwikkelen van zowel fotorolletjes als voor digitale bestanden. Al uw foto's worden afzonderlijk door ons bekeken en indien nodig gecorrigeerd op kleur, densiteit en contrast. Zo garanderen wij de best mogelijk kwaliteit van uw foto's

Groot formaat afdrukken

Fotogeniek beschikt over de mogelijkheid om uw foto's op groot formaat af te drukken. Afdrukken tot +/- 105 cm zijn mogelijk*. Deze afdrukken zijn prachtig om uw familie levensgroot af te beelden maar ook zakelijke toepassingen zoals het versieren van winkel of etalage's behoren tot de mogelijkheid. * enkel indien de resolutie van het origineel dit toelaat

Afdrukken op canvas (doek)

Wenst u net dat tikkeltje meer voor uw foto's, dan is een afdruk op canvas wat u zoekt. De foto wordt in plaats van op papier op doek gedrukt waarna dit doek opgespannen wordt op een houten kader.

Fotoboek of digitaal fotoalbum

Wenst u meer dan uw standaard foto's? dan kunt u bij Fotogeniek uw foto's laten afdrukken in een fotoboek. Met een fotoboek bundelen we uw foto's in een boekje met afmetingen naar keuze. De foto's worden rechtstreeks op de pagina's gedrukt. Fotogeniek kan voor u het ontwerp van uw fotoboek maken maar u kan dit ook zelf door de software hier te downloaden of het ontwerp te maken op onze photobookkiosk in de winkel.

Pasfoto's

Onze pasfoto's worden digitaal genomen. Hierdoor kunnen we er verschillende nemen waarna u er de mooiste kunt uitkiezen. Deze worden dan onmiddelijk afgedrukt in het digitale labo. Alle pasfoto's zijn conform met de wetgevingen rond pasfoto's voor identiteitskaarten.

Digitale retouche

Hebt u enkele oude foto's die u zeer diebaar zijn maar er niet meer zo goed uitzien door het vertonen van duidelijke ouderdomsverschijnselen (vlekken, kreuken, ...). Breng deze binnen bij Fotogeniek, wij scannen deze in met een professionele scanner en frissen ze terug op tot ze zo goed als nieuw zijn.

Reportages

Geboorte, doopfeest, huwelijk, communie, jubileum,... stuk voor stuk dagen uit uw leven om nooit te vergeten. Fotogeniek zorgt ervoor dat deze momenten vereeuwigd worden op foto. Indien gewenst ontwerpt Fotogeniek na de reportage uw huwelijksalbum, geboortekaartjes, bedankingskaartjes, enz. Ook reportages van bedrijven of evenementen zijn mogelijk.

Exclusieve albums en inlijstingen

Fotogeniek biedt een ruim aanbod van klassieke en handgeschepte albums aan. Alsook een reeks van allerhande originele kaders en lijsten behoren tot het aanbod.

Accesoires

Filmrolletjes, batterijen, digitale kaarten, wegwerptoestellen, fotoklevers, geschenkartikelen,...

Kiosk

In onze winkel staan 2 kiosken. Onze photobookkiosk zoals hierboven omschreven en onze fotokiosk. Op de fotokiosk kunt u zelf uw digitale foto's selecteren en eventueel corrigeren.

Ontvang onze Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwe produkten en promoties?Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.